‘Ben je op zoek naar een leuke baan als pedagogisch medewerker bij een huiselijk en kleinschalig kinderverblijf?
Neem dan contact met ons op via info@kroekestopke.nl
of bel naar 0475-496165

Bij ons kun je terecht voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Roggel en Baexem.

Professionele opvang van kinderen is een onderdeel van de opvoeding. Onze medewerkers staan dan ook iedere dag weer klaar voor jou en jouw kinderen. In een huiselijke en gezellige sfeer bieden onze pedagogisch medewerkers veiligheid, geborgenheid en structuur aan de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen en unieke manier.

Bij de dagopvang en de peuteropvang begeleiden en stimuleren we kinderen in hun ontwikkeling en bij de buitenschoolse opvang bieden we kinderen de kans talenten te ontdekken en ontwikkelen door hen een gevarieerd programma aan te bieden.

’t Kroekestöpke biedt flexibele opvang aan. Dit betekent dat je jouw kind(eren) kunt brengen op alle tijdstippen van de dag. Je betaalt slechts de uren die daadwerkelijk worden afgenomen, waarbij wel een minimale afname wordt gehanteerd van 5 uur bij de dagopvang, een 1/2 uur bij de VSO en 2 uur bij de BSO. 

Meer informatie over ons, onze werkwijze en onze medewerkers vindt je terug op deze website. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op en dan staan wij graag voor je klaar.

We hopen je van harte te kunnen verwelkomen bij ’t Kroekestöpke!

Ben je nieuwsgierig geworden naar 't Kroekestöpke?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en bekijken dan samen de mogelijkheden voor eventuele opvang. Indien je graag je kind zou willen aanmelden kan dit telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het inschrijfformulier.

Kinderen
0
Medewerkers
Locaties